HÍREINK2017-03-21T11:04:53+00:00

Ünnepi nyitvatartás

Kedves Vendégeink! December 24-én, 25-én és 31-én mi is a szeretteinkkel ünneplünk, így a Malom zárva tart. December 26. és december 30. között, majd január 2-től a megszokott nyitvatartással várjuk Önöket! Áldott, békés ünnepeket kívánunk! TOVÁBB..

Idén is rendelhető a nagy kedvenc Katlan halászlé! :)

Köszönjük az előző évi visszajelzéseket és jó hírünk van: idén is rendelhető karácsonyi halászlé a Malomban! Ha idén is átengedné a karácsonyi halászléfőzés kedves, de embert próbáló feladatát szakácsainknak, december 16-ig várjuk előrendelését a halaszle@katlantoni.hu e-mail TOVÁBB..

Rendezvények a Malomban

Családi bulik, esküvők, baráti összejövetelek, céges rendezvények…a Malom elegáns és egyben otthonos helyszíne lehet mindenféle eseménynek. Olvasson többet rendezvényeinkről, a nálunk tartott esküvőkről és kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Tippek téli esküvőhöz

Egyre népszerűbbek a téli esküvők, igazi mesebeli hangulatot ad a nagy napnak ez a különleges évszak.   Akadnak olyan párok, akik határozott elképzelésekkel érkeznek hozzánk és vannak, akikben több kérdés felmerül a hideg hónapokkal kapcsolatban. TOVÁBB..

Márton napi libamenü a Malomban

Kedves Vendégeink! Mint minden évben, idén is különleges libamenüvel készülünk Márton nap alkalmából november 9. és november 11. között. Márton napi ajánlatunk: Előétel Libaterrine tökmaggal és céklalekvárral Leves Portóival készüt libaerőleves libahúsgombóccal Főétel Káposztakrémmel készült TOVÁBB..

Hírlevél

Kapcsolat

2112 Veresegyház, Csokonai u. 5/C

Mobile: +36 20 315 2222

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK