HÍREINK2017-03-21T11:04:53+00:00

Felújítási munkák a Malomban

Kedves Vendégeink!    A Malom 2019 március 18. hétfő 19.00 órától március 20. szerda 18.00 óráig felújítási munkálatok miatt zárva tart.   Megértésüket köszönjük! 

Dallamos csütörtökök a Malomban!

Március 14. 18.00 zenés este a Malomban! Köszönjük szépen a sok kedves visszajelzést, ezeken felbuzdulva úgy döntöttünk, hogy állandósítjuk a zenés napokat a Malomban. Minden csütörtökön készülünk, hogy az ízek és illatok mellett különleges dallamokkal TOVÁBB..

Szakácsot keres a Katlan csapat!

Legyél Te is a Katlan Család tagja! Összeszokott, jól működő konyhai csapatunk bővül. Szenvedélyünk a munkánk. Hasonlóan elhivatott, lelkes, vidám szakácsot keresünk, aki szeret csapatban dolgozni, nagyszerű ételeket készíteni és kipróbálná magát a rendezvény vendéglátásban is. TOVÁBB..

A tavasz ízei – Nőnapi menü a Malomban

Tudjátok milyen a levendula illata belülről? Kóstoltatok már virágszirmokat? El tudjátok képzelni milyen ízű a friss zöld szín? Picit lelassítjuk az időt a Malomban és különleges nőnapi menünkkel kiélvezzük a közelgő tavasz minden ízét, színét, TOVÁBB..

Felszolgálót keresünk a Katlan csapatba!

A Katlan Tóni Vendéglője a Malomhoz egy gyönyörűen felújított, hangulatos, régi malom épület. Itt dolgozunk mi, családias hangulatban. Veresegyházi éttermünkben izgalmas receptek alapján elkészített ételeket szolgálunk fel és nyáron közkedvelt teraszunkat is megnyitjuk. Rendezvénytermünk stílusos TOVÁBB..

Hírlevél

Kapcsolat

2112 Veresegyház, Csokonai u. 5/C

Mobile: +36 20 315 2222

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK