Kalandra fel! Tudjuk, hogy sokan úgy gondolkodnak az esküvőszervezésről, mint egy hosszú, sok-sok hónapot, akár évet is igénybe vevő folyamat. Mi bátran állítjuk, hogy ennél akár jóval kevesebb idő is elég hozzá, ha határozott elképzelésekkel érkeztek és gyorsan tudtok dönteni. Mi segítünk a szervezésben, dekorációban, szolgáltatók ajánlásában és most különleges kedvezményt is ajánlunk nektek!

Van még néhány szabad időpontunk június és július hónapokra! Foglaljátok le a nagy napotokat nálunk február 14-én, Bálint-napon és éttermünkben a terem/ház bérleti díjból 50%-t adunk nektek! Emellett a Made In Heaven Kreatív Esküvőműhely segít nektek a gyors és hatékony szervezésben ajándék fotófaluk is a tiétek esküvőtökön.

Gyertek, jelentkezzetek be február 14-ére, Bálint-napi mini esküvői nyílt napunkra, ahol bekukkanthattok a Malom esküvők varázslatos világába! Jelentkezés e-mailben az etterem@katlantoni.hu e-mail címen. Kérjük, jelezzétek, hogy háztűznézőbe érkeztek és kollégánk meg fog keresni benneteket, hogy időpontot egyeztessen.

Készítsetek szelfit a Typotéka fotó hátterével és vigyétek magatokkal ajándékul Be My Cake by Sophie alkalomhoz illő édesség ajándékát! Érdemes időben asztalt foglalni és folyamosan figyelni facebook oldalunkat, mert meglepetéssel jövünk még addig!

Szabad időpontjaink, amelyekre a fenti kedvezmény érvényesíthető: 2020. június 6, 13, július 4, 11, 25.

A kedvezmények minimum 50 fős esküvő esetén érvényesek.