HÍREINK 2017-03-21T11:04:53+00:00

Gyümölcsös sör hetek a Malomban!

Megnyitottuk a teraszos szezont és arra gondoltunk, hogy ehhez igazán illene valami sörkülönlegesség. Szeretnénk, ha kipróbálnátok velünk együtt a Stari Kézműves Sörfőzde gyümölcsös söreit. A Stari Kézműves Sörfőzde Tapolcán, a híres Malom-tó mellett található. ( TOVÁBB..

Húsvéti különlegességek és tojáskeresés a Malomban

Kedves Vendégeink! Húsvét alkalmából vasárnap és hétfőn az aktuális étlap kínálatán túl különleges húsvéti ajánlatokkal is készülünk. Katlan Tóni húsvéti ajánlata: Levegőn érlelt fehérpecsenye sonka szürkemarhából füstölt fürjtojással csípős körtelekvárral és házi brióssal Lestyános bárány TOVÁBB..

Bálint napi menü a Malomban

Február 14-én különleges Bálint napi menüvel és este 18 órától kellemes élőzenével várjuk kedves vendégeinket!  Asztalfoglalás: 06203152222 Katlan Tóni Bálint napi afrodiziákum menüje  Előétel (2 főre) Libahús terrine fürjtojással, mézes fügelekvárral, házi füsttel Leves Kacsa erőleves bazsalokomos TOVÁBB..

Esküvői nyílt nap a Malomban 2018 Tavasz

2018. február 23-án 15.00 és 19.00 között várunk szeretettel a Malomban. Az Esküvői nyílt napon a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, regisztrálni az eskuvo@katlanmalom.hu e-mail címen lehet.

December levese – Bogos Zsuzsi cikke

A legtöbben évente egyszer találkoznak vele, mégis legalább annyira hozzánk tartozik, mint a csirkepaprikás vagy a gulyás. Ha magyar ételeket kell sorolnunk, biztosan az első öt között említjük. Ahogy azt már Jókai Mór is tette TOVÁBB..

Karácsonyi halászlé rendelés

Mi tudjuk, milyen az, az utolsó pillanatban közelharcot vívni a piacon egy-egy szép darab halhúsért! Engedje át Karácsonykor a halászléfőzés kedves, de embert próbáló feladatát szakácsainknak! A Katlan Malomban pontyból, keszegből és kárászból készítjük az TOVÁBB..

Kapcsolat

2112 Veresegyház, Csokonai u. 5/C

Mobile: +36 20 315 2222

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK