HÍREINK2017-03-21T11:04:53+00:00

Tanuljunk együtt sört főzni! – Sörfőző workshop a Malomban

Két alkalmas sörfőző workshopra készülünk, tarts velünk! A célunk, hogy megismerkedjünk a sörfőzés alapjaival, az alapanyagokkal, a folyamatokkal, elkészítsük első saját söreinket és palackozva, saját cimkével ellátva haza is vihessük. Ebben a legnagyobbak segítségét kértük, TOVÁBB..

A Malom a 10 legjobb között

A We Love Budapest összegyűjtötte a 10 legjobb éttermet a Dunakanyarban. Mi is szerepelünk a listában, erre nagyon büszkék vagyunk. Ezt írják rólunk: "Az étlapon már-már feledésbe merült fogásokat találunk, a házi sajt és szörp kipróbálása nélkül TOVÁBB..

Június végén megnyitotta kapuit a Wedding Wood

Június végén megnyitotta kapuit a Wedding Wood különleges, sátras esküvőhelyszín, erdei környezetben. Azzal a jó hírrel szolgálhatunk, hogy ha ezen a csodás helyszínen szervezitek esküvőtöket, a Katlan Catering kiváló menüsorai közül is választhattok. Bővebb információ: TOVÁBB..

Kézműves sörhetek a Malomban

Nincs is jobb nyáron, mint egy igazán jó sör. Csupor Marci két kiváló alkotását megkóstolhatjátok a Malomban, a Bunny Hop és a Kvass Ale is nagy kedvencünk! Bunny HOP A dublini kézműves sör verseny aranyérmese, TOVÁBB..

Kézműves sörvacsora a Malomban – Csupor, Katlan, Buza

Kedves Vendégeink! Sokan kérdeztétek, hogy mikor lesz Sörvacsora a Malomban. Régóta készülünk rá és most meg is van a dátum: május 25-én 18.00-tól kézműves sörökkel, ötfogásos menüvel és természetesen nagy szeretettel várunk titeket! Vendégünk a TOVÁBB..

Októberi nyitva tartás

Kedves Vendégeink! Október 31-én áramszünet miatt a Malomban 17 órától tudunk csak asztalfoglalást felvenni. Megértésüket köszönjük! Üdvözlettel, Katlan csapat

Kapcsolat

2112 Veresegyház, Csokonai u. 5/C

Mobile: +36 20 315 2222

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK