HÍREINK 2017-03-21T11:04:53+00:00

Libalakomák egész novemberben – Bogos Zsuzsi írása

A libahús egészen a 19-20. századi folyószabályozásokig fontos eledele volt a vizek mellett lakóknak, így az etelközi, majd a már kárpát-medencei magyaroknak is. Aztán hosszú időre háttérbe szorult. Hála a különféle fesztiváloknak, majd az egyre TOVÁBB..

Az ősz ízei – Bogos Zsuzsi októberi írása

Októberben „nincs fogyatkozás a húsban, fekete és veres vadhús van bőven” – adja tudtunkra a jó hírt Czifray (Czövek) István 19. századi szakácskönyve. Szerinte ráadásul ebben a hónapban „a konyhára való kerti s egyéb zöldségek” TOVÁBB..

Októberi nyitva tartás

Kedves Vendégeink! Október 13-án pénteken és 21-én szombaton a Malom zártkörű rendezvény miatt csak 15 óráig lesz nyitva. Rendeléseket 13 óráig veszünk majd fel. Megértésüket köszönjük! Katlan csapat

A Katlan Malom a Gasztroangyalban

Az a megtiszteltetés ért minket, hogy Borbás Marcsi és a Gasztroangyal csapata ellátogatott Veresegyházra. Felfedezték a környéket és hozzánk is betértek egy-két receptért. Aki véletlenül lemaradt a műsorról, itt megnézheti: http://www.mediaklikk.hu/video/gasztroangyal-veresegyhaz/    

Ízes szeptember – Bogos Zsuzsi írása

Kömény, kakukkfű, zsálya. Három fűszer, három külön (íz)világ. Az elsőt mindenki jól ismeri, ki nem hagynánk a tojáslevesből vagy a körözöttből, de a kifli tetején is jól mutat. A kakukkfű most éli sokadvirágzását: az utóbbi TOVÁBB..

Kapcsolat

2112 Veresegyház, Csokonai u. 5/C

Mobile: +36 20 315 2222

LEGUTÓBBI BEJEGYZÉSEK